Mappen en Klok

Klanten en partners over Salarisbalie


Van mkb’er tot administratiekantoor en multinational

Mappen en Klok
coolblue

“Bij Coolblue noemen we Ronald onze Verloningskoning. Waarom? Omdat elke Coolblue’er elke maand weer een foutloze salarisstrook ontvangt. Niet zomaar één, maar eentje waar je een glimlach van krijgt. Ronald denkt proactief mee over de werkkostenregeling en is aanspreekpunt als het gaat om complexe
expat-vraagstukken. Hij is dienstverlenend en doet alles voor een glimlach.”


Sophie Demenint, HR Manager Infra & Operations bij Coolblue
Sjonic

“Niets is vervelender dan fouten in de salarisadministratie. In het verleden hebben we hier te maken mee gehad en dat zorgt voor een onrustig gevoel. Salarisbalie heeft ons het vertrouwen in foutloze loonstroken en aangiftes weer teruggegeven.”


Toon van Overbruggen, directeur NOBEARS Utrecht
Administer

"Met Salarisbalie als samenwerkingspartner hebben wij er een hele goede kennisexpert bij. Door de prettige samenwerking met Ronald kunnen wij ons focussen op onze core-business: administratie, belastingen en advies. Top, ieder z’n vak!"


Thijs Dankers, mkb-adviseur en directeur van MKB Finance
Sluizer

"We werken veel buiten kantoortijden en dan is het extra handig als je 24x7 toegang tot het systeem hebt. Daarnaast is het fijn dat bij Salarisbalie geen 9 tot 5 mentaliteit heerst.”


Marco Dijkhuis, Eigenaar Restaurant Sluizer
Witscraft

"Salarisbalie en Witscraft werken nauw samen om diverse internationale klanten te ondersteunen. Als belastingadviseur vind ik het erg prettig om met Ronald van Salarisbalie samen te werken. Hij heeft enorm veel kennis van alle zaken rondom salarissen en snapt waar onze klanten behoefte aan hebben. Hij communiceert snel, accuraat en volledig en is een echte salarisprofessional.”


Lita Mannoe, eigenaar van Witscraft

Ontwerp en realisatie door Sjonic